DESPRE NOI

DESPRE NOI

 

Digitag este o firmă care activează în domeniul serviciilor IT și de Marketing Online cu diverse domenii de activitate.

Digitag s-a lansat în 2017, cu sediul la malul Mării Negre, pe o piață competitivă și în continuă dezvoltare.

Misiunea noastră este de a asigura atingerea obiectivelor clientului, fie că este vorba despre o persoană fizică sau juridică, în special în activitățile online.

Digitag a luat naștere prin identificarea unor nevoi diverse pe piață care pot fi concentrate în pachete complexe și personalizate de servicii oferite de același furnizor.

Suntem pregătiți să te susținem în derularea activităților online care au devenit indispensabile pentru orice operator de servicii sau producător pe piața secolului XXI.

Ne asumăm rolul de consultanți activi pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor specifice unui mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a sesiza și valorifica fiecare oportunitate din numeroasele pe care mediul online le oferă cu generozitate.

Să realizezi un web-site poate fi simplu, însă performanțele lui depind în mod direct de o activitate susținută. Ne asumăm astfel rolul de a deveni partenerul tău pe termen lung și te invităm să discutăm oricând despre servicii și obiective online.

Contactează-ne cu încredere și astfel putem colabora pentru clădirea succesului nostru comun! Echipa Digitag te așteaptă.