OPTIMIZARE PENTRU MOTOARE DE CĂUTARE (SEO)

OPTIMIZARE PENTRU MOTOARE DE CĂUTARE (SEO)

 

SEO sau Search Engine Optimization reprezintă o operațiune de promovare eficientă a activităților site-ului cu rezultatul unui afișaj mai bun al acestuia în motoarele de căutare (ex: Google). Procesul SEO are drept obiectiv principal mărirea traficului calitativ din interiorul paginii web pentru a îl propulsa și menține în rândul celor mai accesate și mai ușor de găsit pagini pe motoarele de căutare.

Analizând factorii care determină creșterea poziționării paginii web în lista motoarelor de căutare, este conclusiv faptul că aceştia sunt diverși, deopotrivă calitativi și cantitativi și mai ales interconectați. Fiecare factor reprezintă o piesă dintr-un întreg puzzle câștigător.

Factorii care determină activitatea SEO țin de aspecte precum: calitatea, cantitatea și relevanța textelor și a informațiilor, TAG-urile specifice și bine plasate, viteza de încărcare a site-ului, structura adresei URL, autenticitatea conținutului – cu texte scrise corect ce au conținut original, nepreluat cuvânt cu cuvânt de pe alte site-uri, dar și cu poze editate și unice, materiale video de calitate, etc.

Echipa noastră va stabili strategia SEO în funcție de profilul fiecărui site cu o analiză relevantă asupra metodelor ce trebuie implementate și a rezultatelor. Te invităm cu încredere să apelezi la serviciul nostru de oprimizare SEO pentru a culege beneficiile unui web-site căutat și cu trafic.