SOCIAL MEDIA MARKETING

SOCIAL MEDIA MARKETING

 

Importanța de a fi prezent pe canalele Social Media a crescut în ultimul deceniu exponențial cu importanța prezenței în online a oricărui tip de business. Motivele principale pentru care utilizatorii rețelelor Social Media petrec din ce în ce mai mult timp pe astfel de platforme sunt legate de capacitățile de comunicare facile, în timp real și de capacitatea de distribuire rapidă și cu expunere mare a informației.

Printre cele mai importante canale Social Media se află Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn sau Google +, însă cel puțin pe piața din România dar și pe un larg segment al pieței globale, Facebook și YouTube dețin supremația.

Oferim astfel servicii complete de Marketing pe Social Media cu focus pe crearea și administrarea paginilor de Facebook, derularea campaniilor de avdertising și elaborarea de date privind traficul.

Prin intermediul unei platforme Social Media precum Facebook se pot distribui foarte ușor informații și postări publicitare în vederea creșterii gradului de conștientizare al publicului asupra unui produs, serviciu sau brand și se dovedește a fi util în a genera trafic către site și nu în ultimul rând poate genera vânzări. De aceea relația dintre site și platforma de Social Media trebuie să fie una strânsă și constantă pentru atingerea unor rezultate de piață cât mai bune.